לתווית המוצר

גרניום בורבון | שמן אתרי טהור

שמן גרניום ייחודי עם ניחוח חזק של פריחה. משמש כבסיס למוצרי בישום רבים וגם דוחה חרקים ויתושים בזכות הריח הדומיננטי שלו. שמן אתרי גרניום משתלב מצוין עם שמנים נוספים כמו וניל, לימון ולבנדר. 
לתווית המוצר
הוספה למועדפים
מיסים כלולים. דמי משלוח מחושבים בעת התשלום.
טבעי
נקי מרעלים
ייעוץ חינם
אלפי לקוחות מרוצים

שמן גרניום מופק מפרח הגרניום או בשמו המדוייק – פלרגוניום, הוא בעל פריחה מרהיבה במגוון צבעים ובעל ריח חזק של פריחה, זו הסיבה שהוא משמש כבסיס למוצרי בישום רבים. הניחוח החריף של שמן גרניום דוחה חרקים ויתושים.
יש שלל המלצות וסיפורים של אנשים המספרים כי בעזרת שמן אתרי גרניום הצליחו לשפר את איכות העור והשיער שלהם שנראים ומרגישים נהדר.
במוצרי קוסמטיקה רבים משתמשים בשמן גרניום הידוע בסגולותיו הנפלאות. שמן גרניום משתלב מצויין עם שמנים אתרים כמו לבנדר, פטשולי, נרולי, ילנג ילנג, לבונה, וניל ולימון.

לשים את השמן במבער

רכיבים

גרניום
מסייע למיצוק והידוק של העור, אנטי דלקתי, אנטי פטרייתי, מאזן הורמונאלי, נלחם בחיידקים שגורמים לאקנה ותורם להצערת מראה הפנים.

שאלות ותשובות שרצית לדעת

לא, הם מיועדים למריחה והרחה
במהילה של שמן נשא כמו שמן שקדים, חוחובה, שמן זית, שמן זרעי ענבים או כל שמן טהור אחר
לכל שמן אתרי הסגולות שלו וניתן להתאים את הצורך לשמן המדוייק מאחר והם משפיעים על מערכת העצבים, על הגוף ועל הנפש
נפלא לערבב שמנים ולקבל ריחות חדשים
מומלץ אך לא חייב, ניתן לשים גם בדיפיוזר, באמבטיה, על דש הבגד, במיטה על המצעים
השמנים האתרים נדיפים ואינם מכתימים בגד או בד
אנשים שרכשו מוצר זה רכשו גם: