פרי האננס והתועלות המרובות שלו עבורינו בשיפור העיכול, ירידה במשקל, ניקוי כבד ועוד

אננס ירידה במשקל ניקוי כבד

האננס הוא פרי טרופי - טעמו נפלא ויש לו יתרונות בריאותיים רבים ומרובים עבורינו. אבקת הפרי נהדרת, טעמה נפלא, ניתן לשלב אותה בכוס מים, כתוספת למשקאות, שייקים בישול ועוד ועוד!  האננס מכיל ויטמינים ומינרלים חשובים, סיבים תזונתיים ואנזימי עיכול ייחודיים וחיוניים.

אננס מצוין לניקוי כבד

אנזים הברולין שנמצא באננס תורם להקטנת כמות הטפילים בכבד ובמעיים ומסייע להשמדתם. אנזים נוסף בשם “פפאין” עוזר לברולין לטהר ולנקות את הכבד והמעיים ומסייע בהשמדת הטפילים. האננס מכיל אינזימי עיכול רבים נוספים המשפרים את פעילות מערכת העיכול פלאים ותורמים לסובלים מבעיות עיכול עצירות, בטן נפוחה או קיבה רכה.

האננס מסייע לוויסות בלוטת התריס

האננס מכיל יוד שחשוב מאוד להפרשת הורמונים תקינה של בלוטת התריס. את היוד לא קל לקבל ממזון, לכן צריכת אננס היא דרך נפלאה ופשוטה לקבל מינון יוד להסדרת הפעילות של הבלוטה.

אננס לעיכול וירידה במשקל

האננס מכיל סיבים תזונתיים רבים שעוזרים בשימור תחושת השובע לאחר הארוחה וסיבים מסיסים שמאטים את פעולת העיכול ועיבוד המזון בגוף. בנוסף יש בו ויטמין B (תיאמין) שעוזר בהגברת קצב חילוף החומרים בגוף על ידי המרת הפחמימות לאנרגיה, מפחית את הנפיחות ומסייע בעיכול תקין וחילוף חומרים מהיר יותר.

אננס לראייה ושמירה על בריאות העין

האננס מכיל כמות גבוהה של בטא קארוטן – נוגד חמצון עוצמתי שתורם לבריאות העיניים ושיפור הראייה.

אננס הוא מזון אנטי סרטני

אננס  מכיל כמות גדולה של ויטמין C שמחזק מאוד את מערכת החיסון, מעורר צמיחה וחידוש רקמות בכל תאי הגוף. ויטמין C הוא נוגד חמצון חזק, אנטי אייג’ינג ומונע מחלות רבות כמו סרטן ומחלות לב.

אננס עשיר בויטמינים:

B1 (תיאמין) – למטבוליזם

B2 (ריבופלאבין) – לחיזוק הציפורניים, שיער וחידוש העור

B6 (פירידוקסין) – שומר על רקמות השרירים והעצבים

B5 (חומצה פנטותנית) עייפות וחולשה

חומצה פולית, מגנזיום, מנגן, אשלגן ועוד

אננס לשמירה על העור

האננס עשיר במנגן ובתוספת ויטמין C הוא שחשוב לבניית קולגן – חשוב מאוד למניעת קמטים,
גמישות וחידוש העור והגנה מקרינת השמש. למראה עור בריא, חלק וזוהר אננס יעשה רק טוב.

אבקת האננס של ספירולייף מופקת מפרי האננס ע”י תהליך של ייבוש בהקפאה השומר על הערכים התזונתיים וסגולות הפרי, הוא אינו מהונדס גנטית וללא תוספות. ניתן להשתמש באבקה בכוס מים, מיץ, שייק, או כל משקה אחר וגם כתוספת ליוגורט, או דייסה!

צפית לאחרונה