סמוזי בול מורינגה, עץ "300 המחלות"

קלאסיקה שמגיעה מהמטבח האמריקאי ועשתה באז בכל העולם, אוכלים אותה בקערה גדולה עם קישוטי פירות ואגוזים וקוראים לה סמוזי בול. טיפ משדרג ממני: תחתכו מראש את כל הפירות שיש לכם וקפיאו אותם בשקיות בחתיכות קטנות, זה גם חוסך זמן וגם תמיד מוכן לכם להכנת סמוזי או שייק בשלוש דקות.

מצרכים לסמוזי:

2 בננות קפואות, חתוכות לפרוסות

100 גרם תותים קפואים או טריים (6-7 תותים בינוניים)

2 תמרים או כפית דבש או כפית סילאן

קוביות קרח  (7 קוביות גדולות)

3/4 כוס חלב או חלב סויה או 1 מיכל יוגורט טבעי
2 כפיות אבקת מורינגה אורגנית
כפית זרעי צ'יה
כפית שמן קוקוס

אופן ההכנה:

1. מוזגים את החלב לבלנדר או למעבד מזון (עדיף) ומוסיפים את כל המצרכים
2. מפעילים את מעבד המזון או את הבלנדר על תוכנית BOWL אם נראה מוצק מדי מוסיפים עוד טיפה חלב
3. מעבירים את התערובת לכלי הגשה ומפנקים מלמעלה עם מה שרוצים, פירות חתוכים כמו אננס, בננה, תותים, אוכמניות, גרנולה, קוקוס, אגוזים וכל מה שבא לכם
צפית לאחרונה