שוקולד לבן-פטל עם ניבס מתוק - קראנצ׳י, בריא וטבעי

המתכון של ליהי לשוקולד לבן בריא וטעים בשילוב עם אבקת פטל מתקתקה לקינוח מפנק וטבעי
מצרכים :
-
3/4 כוס חמאת קקאו של ספירולייף
-
1/2 כוס חמאת שקדים טבעית
-
1/4 כוס מייפל טבעי
-
2 כפות אבקת פטל של ספירולייף
-
ניבס קקאו גרוסים
אופן ההכנה:
-
לחמם בפולסים של 30 שניות למשך דקה את החמאת קקאו +מייפל+חמאת שקדים ולערבב היטב.
-
להוסיף שתי כפות אבקת פטל ולערבב עם מטרפה.
-
למזוג לתבנית שוקולד, לפזר מעל פולי קקאו גרוסים, ולהקפיא לשעה לפחות.
- להתענג ולשמור במקרר או במקפיא.
למה דווקא אבקת פטל?
-
הפטל מכיל כמות גבוהה של ויטמין C, קוורצטין וחומצה אלגית שנמצאה במחקרים כמעכבת התפתחות תאים סרטניים, עושר של נוגדי חמצון ופלבנואידים שמעניקים לו גוון בוהק וייחודי – ובמקביל גם תורמים רבות לבריאות.
-
פטל יש מדד גליקמי נמוך ותכולת סיבים גבוהה מה שהופך אותו מתאים גם לסוכרתיים.
-
אבקת פטל מסייעת לטיפול בדלקות מפרקים, דלקות בדרכי השתן, דלקות חניכיים, אולקוס ועוד.
טיפים:
-
במקום תרכיז פטל מלא סוכר, תנו לילדים אבקת פטל אמיתי בכוס מים, מלא בוויטמינים ונוגדי חמצון.
-
אפשר לפזר מעל גם אגוזים שאוהבים/שוקולד צ׳יפס
-
- פתרון טבעי וטעים לכל מי שאוהב שוקולד לבן וטעם מתוק מפנק

פטל | אבקה
התות עשיר ברכיבים מזינים והאבקה שמופקת ממנו מאפשרת לכם ליהנות מכל הטוב שבו בכל ימות השנה.