בוקר זהוב - אבקת פסיפלורה

מי לא רוצה להתחיל את היום באופן בריא?
במיוחד בשביל זה נעמה יצרה לכם את הדרך הכי כיפית, קלילה ובריאה להתחיל את היום!

מצרכים לשתי כוסות:

  • 3 כפות זרעי צ׳יה של ספירולייף

  • 1 מנגו בשל - חתוך

  • 2 גביעי יוגורט

  • 2 כפיות אבקת פסיפלורה

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל המצרכים ביחד בקערה.

  2. מכניסים למקרר למשך שעה או יותר.

  3. מוזגים לכוס גבוהה, ומומלץ לאכול עם כפית/כף – כי זה כל כך טעים!

  4. ניתן להוסיף פירות מעל/יוגורט/שוקולד.

למה דווקא אבקת פסיפלורה?

  • אבקת פסיפלורה מכילה רמות גבוהות של ויטמין C ו-A. בנוסף יש בה נוגדי חמצון עוצמתיים, בדגש על פלבנואידים ובטא-קרוטן. היא גם מכילה סיבים תזונתיים ומינרלים כמו מגנזיום, אשלגן וברזל.

  • מחקרים הראו כי צריכת פסיפלורה באופן קבוע מחזקת את מערכת החיסון, הודות לוויטמין C ולרכיבים נוספים המצויים בה. 

  • היא משפרת את פעילות העיכול, מרגיעה את המעיים ומונעת עצירות ונפיחות.

טיפים:

  • לערבב 1-2 כפיות בכוס משקה (מים / מיץ /שייק) או להוסיף לאוכל (דייסה / גרנולה / יוגורט). ניתן לשתות בכל שעה של היום.

  • פסיפלורה מרגיעה את הגוף והנפש לכן שתיית מיץ פסיפלורה טבעי שמכינים עם כפית אבקת פסיפלורה ומים שעה לפני השינה, תעניק לנו שינה רגועה וטובה יותר.

פסיפלורה | אבקה

פסיפלורה | אבקה

"פרי התשוקה" המתקתק והאהוב הוא הרבה יותר מפינוק טעים ומרענן. הוא יכול להרגיע את הגוף והנפש, לשפר את חיי המין, להרגיע את הבטן – וזו רק ההתחלה.

מוצרים נבחרים

זרעי צ’יה אורגניים
זרעי צ’יה אורגניים

זרעי צ’יה אורגניים

החל מ- 23 ₪ מחיר רגיל

נעמה שגיב טוב

נטורופתית בהכשרה ומי שהתחילה את דרכה בעולם הבריאות והתזונה. עם השנים, כשבחרתי לעצור ולהקדיש זמן לגידול המתוקים שלי בבית, מצאתי את עצמי יוצרת עולם חדש - של תוכן, שיווק ודיגיטל. היום אני יוצרת תוכן, מנהלת סושיאל ומחברת בין אהבה אמיתית לאוכל טבעי ובריא לבין יצירתיות במטבח. אני מאמינה שאוכל טוב מתחיל באהבה ובמודעות, ושגם מתכונים בריאים יכולים להיות טעימים, צבעוניים ומלאי שמחה.

צפית לאחרונה