בוקר זהוב - אבקת פסיפלורה

מי לא רוצה להתחיל את היום באופן בריא?
במיוחד בשביל זה נעמה יצרה לכם את הדרך הכי כיפית, קלילה ובריאה להתחיל את היום!
מצרכים לשתי כוסות:
-
3 כפות זרעי צ׳יה של ספירולייף
-
1 מנגו בשל - חתוך
-
2 גביעי יוגורט
-
2 כפיות אבקת פסיפלורה
אופן ההכנה:
-
מערבבים את כל המצרכים ביחד בקערה.
-
מכניסים למקרר למשך שעה או יותר.
-
מוזגים לכוס גבוהה, ומומלץ לאכול עם כפית/כף – כי זה כל כך טעים!
- ניתן להוסיף פירות מעל/יוגורט/שוקולד.
למה דווקא אבקת פסיפלורה?
-
אבקת פסיפלורה מכילה רמות גבוהות של ויטמין C ו-A. בנוסף יש בה נוגדי חמצון עוצמתיים, בדגש על פלבנואידים ובטא-קרוטן. היא גם מכילה סיבים תזונתיים ומינרלים כמו מגנזיום, אשלגן וברזל.
-
מחקרים הראו כי צריכת פסיפלורה באופן קבוע מחזקת את מערכת החיסון, הודות לוויטמין C ולרכיבים נוספים המצויים בה.
-
היא משפרת את פעילות העיכול, מרגיעה את המעיים ומונעת עצירות ונפיחות.
טיפים:
-
לערבב 1-2 כפיות בכוס משקה (מים / מיץ /שייק) או להוסיף לאוכל (דייסה / גרנולה / יוגורט). ניתן לשתות בכל שעה של היום.
-
פסיפלורה מרגיעה את הגוף והנפש לכן שתיית מיץ פסיפלורה טבעי שמכינים עם כפית אבקת פסיפלורה ומים שעה לפני השינה, תעניק לנו שינה רגועה וטובה יותר.
פסיפלורה | אבקה
"פרי התשוקה" המתקתק והאהוב הוא הרבה יותר מפינוק טעים ומרענן. הוא יכול להרגיע את הגוף והנפש, לשפר את חיי המין, להרגיע את הבטן – וזו רק ההתחלה.