גלידת קוקוס ביתית

מה יותר כיף מלסיים את היום בגלידה בריאה וטעימה? 
לא מצאנו תשובה... 
אז הבאנו לכם את המתכון המושלם של נעמה
תהנו (: 

מצרכים :

  • פחית קרם קוקוס (לא ממותק)

  • 1-2 כפות דבש טבעי (לפי הטעם)

  • 1/2 כפית תמצית וניל

  • 1 כפית אבקת אגוז קוקוס

  • חתיכות מנגו (או כל פרי שאוהבים)

אופן ההכנה:

  1. מקררים את הפחית הפוכה ל-6 שעות לפחות (או ללילה). עושים זאת כדי להפריד בין הקרם והמים.

  2. שומרים את המים לשייקים, את הקרם הלבן מעבירים לקערה.

  3. מוסיפים דבש ותמצית וניל, ומקציפים ל- 4/5 דקות לקרם יציב ואוורירי. 

  4. מקפלים פנימה חתיכות מנגו (או פרי אחר).
  5. שומרים במקרר עד שבוע.

למה דווקא אבקת אגוז קוקוס ?

  • מחקרים מראים כי אבקת קוקוס עשויה לשפר את תפקוד מערכת החיסון, להפחית כולסטרול ולשפר את בריאות הלב.

  • הקוקוס ידוע גם כאנטי דלקתי, אנטי בקטריאלי ואפילו אנטי פטרייתי.

  • אבקת קוקוס מסייעת בהרפיית השרירים, באיזון הסוכר בדם, בחיזוק העצמות וכן בשמירה על עור בריא, גמיש ורענן.

טיפים:

  • אבקת קוקוס היא לבנה ונמסה במים. היא מאפשרת להוסיף בקלות טעם קוקוס עשיר לשייקים, קינוחים, דייסות, יוגורטים, גלידות ומאכלים נוספים.

  • אם מוסיפים לה מעט מים ומערבבים היטב, אבקת קוקוס יכולה להפוך לחלב קוקוס שניתן לשלב בבישול. ניתן לדוגמה להוסיף אותה לתבשילי ירקות ועוף ולהעניק להם טעם עשיר ואסייתי.
  • האבקה אינה מכילה חומרים משמרים ומתאימה גם לילדים.
  • להוסיף לגלידה ניבס קקאו מתוק לטעם קוקוס שוקולדי מפנק.


אגוז קוקוס | אבקה

קוקוס הוא הרבה יותר מפרי אקזוטי, מתוק ומרענן. אבקת קוקוס אוצרת בתוכה יתרונות בריאותיים רבים, מעניקה בוסט של אנרגיה ומספקת שילוב נדיר של ויטמינים, מינרלים וחומצות שומן חיוניות.

 

מוצרים נבחרים

אגוז קוקוס | אבקה
אגוז קוקוס | אבקה

אגוז קוקוס | אבקה

החל מ- 81 ₪ מחיר רגיל 116 ₪
ניבס מתוק | פולי קקאו גרוס אורגני נא מצופים בפאנלה
ניבס מתוק | פולי קקאו גרוס אורגני נא מצופים בפאנלה

ניבס מתוק | פולי קקאו גרוס אורגני נא מצופים בפאנלה

החל מ- 52 ₪ מחיר רגיל

נעמה שגיב טוב

נטורופתית בהכשרה ומי שהתחילה את דרכה בעולם הבריאות והתזונה. עם השנים, כשבחרתי לעצור ולהקדיש זמן לגידול המתוקים שלי בבית, מצאתי את עצמי יוצרת עולם חדש - של תוכן, שיווק ודיגיטל. היום אני יוצרת תוכן, מנהלת סושיאל ומחברת בין אהבה אמיתית לאוכל טבעי ובריא לבין יצירתיות במטבח. אני מאמינה שאוכל טוב מתחיל באהבה ובמודעות, ושגם מתכונים בריאים יכולים להיות טעימים, צבעוניים ומלאי שמחה.

צפית לאחרונה