טילונתות

הוריאציה של נעמה לגלידה ביתית בריאה ומפנקת!
מצרכים ל2 טילונים:
-
2 בננות בשלות
-
2 כפיות חמאת בוטנים
-
4 כפות שוקולד צ׳יפס מומס
-
4 כפות יוגורט יווני
-
2 כפיות אבקת תות
אופן ההכנה:
-
מועכים את הבננות
-
יוצרים קונוסים בעזרת שקיות זילוף מהשוקולד המומס
-
מערבבים את הבננות המעוכות עם היוגורט, חמאת בוטנים ואבקת תות
- ממלאים את קונוס השוקולד בבלילה ומכניסים- מחזירים להקפאה ל4 שעות
למה דווקא אבקת תות?
-
התות עשיר ברכיבים מזינים והאבקה שמופקת ממנו מאפשרת לכם ליהנות מכל הטוב שבו בכל ימות השנה.
-
אבקת תות מכילה שורה ארוכה של רכיבים תזונתיים חיוניים, לרבות ויטמין C, ויטמין B9 (חומצה פולית) וכן מינרלים כמו אשלגן, מגנזיום ואבץ.
-
בתות יש גם נוגדי חמצון עוצמתיים, לרבות פלבנואידים ואנטוציאנינים וכן חומצה סליצילית וחומצה אלפא הידרוקסית לטיפוח העור.
טיפים:
-
אבקת תות שדה היא דרך נוחה וטבעית להפיק את המירב מאחד הפירות האהובים עלינו – בצורה מרוכזת ונוחה לשימוש, שמשתלבת נהדר עם מגוון רחב של משקאות, שייקים ומאפים.
-
אפשר לפזר מעל גם אגוזים שאוהבים/שוקולד צ׳יפס
-
- פתרון טבעי וטעים לכל מי שאוהב גלידות וטעם מתוק מפנק
תות | אבקה
התות עשיר ברכיבים מזינים והאבקה שמופקת ממנו מאפשרת לכם ליהנות מכל הטוב שבו בכל ימות השנה.