מאפינס אננס ופירות יער - אבקת אננס

הקינוח המושלם שמתאים לכולם!
מאפינס מפנקים שאי אפשר לעצור באחד.

מצרכים ל 9-12 מאפינס:

  • 1 כוס קמח כוסמין

  • 3/4 כוס קמח שקדים

  • 1 כף גדושה אבקת אננס של ספירולייף.

  • 1 כפות א.אפייה איכותית.

  • קורט מלח אטלנטי

  • 2 ביצים גדולות

  • 1 גביע יוגורט

  • 1/3 כוס שמן קוקוס

  • 1/2 כוס דבשֿ / מייפל

  • 3 כפות מים

  • תוספת פירות יער ושוקולד ציפס

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל המרכיבים ביחד

  2. מכניסים לתנור ל20-25 דקות על 170-180 מעלות (טורבו או רגיל)

  3. מומלץ לבדוק עם קיסם במרכז - אם יוצא יבש או עם פירורים לחים המאפינס מוכן.

למה דווקא אבקת אננס?

  • האננס מתאפיין לא רק בטעם נפלא ועשיר, אלא גם במגוון רחב של ויטמינים, מינרלים, סיבים תזונתיים ואנזימי עיכול, שהופכים אותו לאמצעי יעיל לניקוי רעלים, לשיפור פעילות הכבד, לירידה במשקל ולשיפור העיכול.

  • אבקת אננס מאפשרת דרך קלה ומהנה ליהנות מהפרי הטרופי האהוב, שמקורו בדרום אמריקה.

  • האננס תורם לבריאות בהיבטים רבים, בין היתר בזכות האנזים ברומלין שקיים בו ותורם לשיפור העיכול ולניקוי רעלים. האננס תורם לניקוי הכבד, כמו כן לירידה במשקל.

טיפים:

  • אבקת אננס יכולה להשתלב עם אבקת לימון וזרעי צ'יה כדי לייצר משקה איכותי לשיפור תהליכי העיכול, שמירה על הכבד וירידה במשקל באופן מאוזן ובריא.

  • להכין קנקן מים עם 4 כפות אבקת אננס, לערבב היטב ולצנן במקרר, כך יהיה מיץ אננס טבעי אמיתי זמין לכל מי שרוצה לשתות.

אננס | אבקה

אננס | אבקה

האננס ידוע גם בסגולותיו לשיפור הראייה, לחידוש תאים מואץ ולבריאות העור. בנוסף הוא מסייע למי שסובלים מעייפות כרונית ומאנמיה.

נעמה שגיב טוב

נטורופתית בהכשרה ומי שהתחילה את דרכה בעולם הבריאות והתזונה. עם השנים, כשבחרתי לעצור ולהקדיש זמן לגידול המתוקים שלי בבית, מצאתי את עצמי יוצרת עולם חדש - של תוכן, שיווק ודיגיטל. היום אני יוצרת תוכן, מנהלת סושיאל ומחברת בין אהבה אמיתית לאוכל טבעי ובריא לבין יצירתיות במטבח. אני מאמינה שאוכל טוב מתחיל באהבה ובמודעות, ושגם מתכונים בריאים יכולים להיות טעימים, צבעוניים ומלאי שמחה.

צפית לאחרונה