מאקיגאם - שלגון גומי גאם בריא

? השלגון האהוב בגרסה הבריאה והקלה להכנה! אז למה אתם מחכים
שלב 1 : הכנת סוכריות הגומי
-
1/2 כוס מים רותחים
-
3 כפות ג׳לטין טהור של ספירולייף
-
1 כפית אבקת פרי לפי טעם של ספירולייף - תות, מנגו, פירות יער וכו׳
-
3 כפות מייפל טבעי
אופן ההכנה:
-
מערבבים היטב מים רותחים עם הג׳לטין עד שאין גושים.
-
מוסיפים אבקת פרי ומייפל, מסננים לנוזל חלק.
-
יוצקים לתבניות קטנות (סיליקון/קרח) ומקררים עד שהתערובת מתייצבת.
שלב 2: הכנת השייק
-
1-2 כפיות אבקת מאקי ברי
-
כוס פירות אהובים (תותים, בננה, מנגו, אוכמניות)
-
1 כוס מים/חלב צמחי
- אופציונלי: מעט דבש/מייפל להמתקה
אופן ההכנה:
- טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר לשייק חלק וצבעוני.
שלב 3: הרכבת המאקיגאם
- בוחרים תבניות סיליקון בצורת שלוקים/שלגונים.
- מניחים בפנים כמה סוכריות גומי שהכנתם.
- יוצקים מעל את השייק עם המאקי ברי.
- מכניסים למקפיא עד שזה קופא לגמרי
- נהנים משלגון מתוק וצבעוני, קריספי ג׳לי מבפנים !
הילדים חושבים שזה ממתק ואת יודעת שזה מלא נוגדי חימצון, ויטמנים ובריאות .
יתרונות :
- ג'לטין מכיל בתוכו קולגן, שהוא החלבון הנפוץ ביותר בבני אדם ובבעלי חיים והוא משמש כמרכיב חשוב בתחזוקת העור, העצמות, הציפורניים, השיער, השרירים ורקמות החיבור.
- אבקת מאקי ברי מכילה מינרלים לרבות סידן, ברזל ואשלגן, כמו גם את הוויטמינים C, E, A – השומרים על חיוניות ומאיצים את התחדשות התאים.
צפית לאחרונה