מרשמלו סופר פוד בייתי

מאחורי הצבעים הקסומים מסתתר כוח תזונתי מרוכז שמתאים בדיוק למה שהילדים (וגם אתם!) צריכים.

הבסיס הוא ג'לטין טהור – מקור טבעי לחלבון איכותי, עשיר בקולגן וחומצות אמינו שתומכות בעור, בשיער, בציפורניים וגם בחיזוק העצמות והמפרקים. הוא מסייע לעיכול תקין, לשינה טובה יותר ולתמיכה במערכת החיסון – כל מה שההורים הכי מעריכים.

אליו מצטרף פיקוציאנין – הפיגמנט הכחול מהספירולינה, שהוא אחד מנוגדי החמצון החזקים בטבע. יש לו השפעה אנטי דלקתית, והוא תורם לניקוי רעלים, להאטת תהליכי הזדקנות ולשמירה על תאי הגוף.

ולקינוח – אבקת תות ואבקת פטל עשירות בוויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון, עם מדד גליקמי נמוך שמתאים גם לילדים רגישים לסוכר. השילוב הזה תומך בתפקוד המוח, בריאות הלב וחיזוק מערכת החיסון.

בכמה דקות הכנה – אתם מגישים נשנוש צבעוני, כיפי ובריא באמת.

 אז הנה המתכון למרשמלו סופר פוד בייתי של אבישג פארי


מצרכים:
1/2 כוס מים + 3/4 כוס מים
2 כפות אבקת פטל
2 כפות אבקת תות
1/2 כפית מלח ים
1 כפית מחית או תמצית וניל
אופציה לקישוט - מעט אבקת פטל ומעט אבקת ספירולינה כחולה

אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה קטנה את הג'לטין עם חצי כוס מים ומניחים בצד לספיגה.
2. בקלחת או סיר קטן או קערה קטנה למיקרו מערבבים מייפל, מלח ו3/4 כוס מים ומחממים עד כמעט רתיחה. מוסיפים את הג'לטין ומערבבים טוב עם מטרפה עד להמסה מלאה של הג'לטין.
3. מוסיפים כפית מחית או תמצית וניל ומקציפים בין 10-15 דקות במהירות גבוהה עד שהמרקם מתעבה ונהיה לבן וסמיך אבל עדיין נוזלי. מוסיפים את אבקות הפטל והתות ומקציפים עד לערבוב מלא.
4. מיד מוזגים לתבנית עם נייר אפיה, בשלב זה אפשר לפזר למעלה מעט מהאבקות לקישוט ומכניסים למקרר לשעה. מוציאים וחותכים בעזרת סכין חדה לקוביות.
שומרים בקופסא אטומה בקירור למשך 3-4 ימים.

מוצרים נבחרים

ספירולינה כחולה פיקוציאנין  | אבקה
ספירולינה כחולה פיקוציאנין  | אבקה

ספירולינה כחולה פיקוציאנין | אבקה

החל מ- 175 ₪ מחיר רגיל
תות | אבקה
תות | אבקה

תות | אבקה

179 ₪
ג'לטין טהור | אבקה
ג'לטין טהור | אבקה

ג'לטין טהור | אבקה

החל מ- 49 ₪ מחיר רגיל

אבישג פארי

אבישג פארי, בת 39, אמא לשלושה, יוצרת תוכן ומתכונאית, מתמודדת מאסטר שף עונה 11, בעלת האתר ובלוג המתכונים ״שימדורה״ ומטפלת בשיקום נפגעי נפש. התשוקה שלי היא לגרום לאנשים להתאהב בעולם התזונה הטבעית והמרפאת דרך מתכונים נגישים וקלילים, ולהוכיח שאוכל בריא הוא לא רק מזין אלא גם יכול להיות מאוד טעים.

צפית לאחרונה