עוגת השוקולד הכי טובה שהכנתי
עוגת שוקולד מאבקת קקאו נא (RAW) ושמן קוקוס
ללא סוכר וללא קמח
מצרכים: כמות ל- 6 מנות
65 גרם קמח שקדים (מומלץ מאוד להשקיע ולקנות במיוחד, אבל ניתן גם להכין עם קמח רגיל)
50 גרם אבקת קקאו טבעי נא אורגני
כפית אבקת אפיה
50 מ”ל נס קפה או מיץ תפוזים
3 ביצים
10 תמרים רכים מגולענים
בננה בשלה
4 כפיות שמן קוקוס
כפית תמצית וניל
לקרם העליון: פחית קרם קוקוס איכותי ששהה לילה במקרר
כפית אבקת קקאו טבעי נא אורגני
כף מייפל טבעי
לקישוט: פולי קקאו גרוסים
אופן ההכנה:
מתחילים בלערבל את התמרים במעבד מזון או בבלנדר עד לקבלת מחית אחידה.
מוסיפים בננה, ביצים, שמן קוקוס וקפה/ מיץ תפוזים ומערבלים שוב.
מוסיפים בננה, ביצים, שמן קוקוס וקפה/ מיץ תפוזים ומערבלים שוב.
מוסיפים קמח שקדים, תמצית וניל, קקאו, אבקת אפיה ומערבבים הכל יחד.
שופכים את העיסה לתוך תבנית עגולה (בקוטר 18 ס”מ) ואופים בחום של 175 מעלות למשך 30-35 דקות, או עד שקיסם שנועצים במרכז העוגה יוצא נקי.
להכנת הקרם:
1 קרם קוקוס איכותי ששהה לילה במקרר. מקציפים את החלק השומני בלבד, החלק העליון הלבן (ללא המים שנשארים בתחתית האריזה).
מוסיפים אבקת קקאו נא ומייפל ומערבבים לאיחוד.
מורחים את הקרם מעל העוגה ומפזרים מעל פולי קקאו גרוסים.
הכי טעים לאכול את העוגה אחרי לילה במקרר.
בתאבון!!
צפית לאחרונה