פרח התות הקפוא

נשנוש קליל ובריא ברגע שמתחשק לנו מתוק.
מצרכים ל10-12 יחידות:
-
בננה חתוכה לפרוסות ומסודרת כפרח 1
-
1 כוס יוגורט טבעי
-
1 כף גדושה אבקת תות של ספירולייף
-
50 גרם שוקולד מריר איכותי
אופן ההכנה:
-
מערבבים יוגורט עם אבקת תות.
-
מסדרים את הבננה בצורת פרח ומעליה יוצקים את היוגורט עם התות.
-
מכניסים למקפיא
- מצפים בשוקולד מומס ושוב מחזירים למקפיא
למה דווקא אבקת תות?
-
התות עשיר ברכיבים מזינים והאבקה שמופקת ממנו מאפשרת לכם ליהנות מכל הטוב שבו בכל ימות השנה.
-
אבקת תות מכילה שורה ארוכה של רכיבים תזונתיים חיוניים, לרבות ויטמין C, ויטמין B9 (חומצה פולית) וכן מינרלים כמו אשלגן, מגנזיום ואבץ.
-
בתות יש גם נוגדי חמצון עוצמתיים, לרבות פלבנואידים ואנטוציאנינים וכן חומצה סליצילית וחומצה אלפא הידרוקסית לטיפוח העור.
טיפים:
-
אבקת תות שדה היא דרך נוחה וטבעית להפיק את המירב מאחד הפירות האהובים עלינו – בצורה מרוכזת ונוחה לשימוש, שמשתלבת נהדר עם מגוון רחב של משקאות, שייקים ומאפים.
-
מתאים עם כל פרי שאתם אוהבים כבסיס למנה.
-
פתרון טבעי וטעים לכל מי שמחפש נשנוש קליל ובריא.
תות | אבקה
התות עשיר ברכיבים מזינים והאבקה שמופקת ממנו מאפשרת לכם ליהנות מכל הטוב שבו בכל ימות השנה.