קינוחי מנגו משמחים עם ביסקוויטים

הקינוח המושלם לאירוח שכולם יאהבו!
קלאסי, פשוט להכנה והכי חשוב מפוצץ בערכים תזונתיים בזכות האבקת מנגו של ספירולייף!
מצרכים ל2-3 כוסות קינוחי מנגו:
-
2–3 כפות שמן קוקוס
-
יוגורט טבעי (בערך גביע לכל 2–3 כוסות)
-
כף גדושה אבקת מנגו של ספירולייף
-
קישוטים: פירות חתוכים / כל שאוהבים
-
ביסקוויטים / פתיברים - חצי חבילה
אופן ההכנה:
-
טוחנים את הביסקוויטים ומערבבים עם שמן קוקוס עד שנעשה פירורי ודחוס.
-
משטחים בתחתית כל כוס אישית.
-
מערבבים יוגורט עם אבקת מנגו לקבלת קרם כתום חלק.
- יוצקים מעל שכבת הבסיס, מקשטים, מצננים במקרר כשעה להגשה מושלמת
למה דווקא אבקת מנגו?
-
הוא עשיר בנוגדי חמצון טבעיים כמו בטא קרוטן ממשפחת הקרוטנואידים התומכים בבריאות העור, מערכת החיסון והראייה.
-
מנגריפין הייחודי למנגו ופוליפנולים בעלי השפעה אנטי דלקתית ואנטי ויראלית.
-
וויטמין סי המסייע בבניית קולגן ובספיגת ברזל, המנגו מכיל גם אנזימים טבעיים שמסייעים לעיכול וסיבים תזונתיים שתורמים לאיזון מערכת העיכול.
טיפים:
-
אפשר להוסיף עוד תוספות שאוהבים מעל .
-
לערבב 1-2 כפיות בכוס משקה (מים / מיץ /שייק) או להוסיף לאוכל (דייסה / גרנולה / יוגורט). ניתן לשתות בכל שעה של היום.