סוכריות ג׳לי בריאות וממכרות!

מתכון כיף וקל להכין עם הילדים
מצרכים:
-
1/2 כוס מים רותחים
-
2 כפות אבקת ג׳לטין טהור של ספירולייף
-
1 כפית אבקת פרי של ספירולייף (תות, מנגו, אבטיח, מאקי ברי וכו׳)
-
3 כפות מייפל טבעי
אופן הכנה:
-
מערבבים היטב מים רותחים עם הג׳לטין עד שאין גושים.
-
מוסיפים אבקת פרי ומייפל, מסננים לנוזל חלק.
-
יוצקים לתבניות קטנות (סיליקון/קרח) ומקררים עד שהתערובת מתייצבת.
- בתאבון!
למה דווקא ג׳לטין טהור?
-
הוא עשיר בחומצות אמינו חיוניות המשפיעות רבות על בריאות העור, משפר את לחות העור ואנטי אייג'ינג, חוזק העצמות, גמישות המפרקים והסחוסים, חיזוק השיער והציפורניים.
-
מחקרים הראו כי צריכת ג'לטין תורמת בין היתר לתפקוד המוח, להפחתת לחץ וחרדה, לשיפור פעילות העיכול, להעצמת מאזן החיידקים הטובים במעי וכן לחיזוק השיער במקרים של נשירה ושיער דליל, בעיות בקרקפת, חיזוק הציפורניים והעצמות ומסייעת במצבים של כאבי מפרקים.
-
את האבקה ניתן לשלב בקלות במשקאות, מעדנים, יוגורטים וקינוחים, על מנת ליהנות בכל עת ובקלות מחלבון עשיר ואיכותי. הג'לטין כשר.
טיפים:
-
אפשר גם לערבב טעמים של אבקות פירות שאוהבים.

ג'לטין טהור | אבקה
אבקת ג'לטין טהור מופקת מעצמות של דג אמנון, היא מכילה 9 מתוך 10 חומצות האמינו החיוניות לנו, שהן אבני הבניין של החלבונים בגופנו ומסייעות בשיפור הבריאות ומצב הנפש במגוון רחב של היבטים.