סמוזי בול שכבות פטל ופיסטוק



הארוחה המושלמת שבא לכם משהו מפנק ומתוק אבל עדיין מפוצץ בערכים תזונתיים.

מצרכים ל-2 מנות - שכבת הפטל:

  • 1 בננה

  • 3 תותים

  • 10 יחידות פטל

  • 1 כף אבקת פטל של ספירולייף

  • 1 תמר

  • 1//2 כוס חלב (שיבולת שועל/סויה/שקדים)

לשכבת הפיסטוק:

  1. 200 גרם יוגורט

  2. 2 כפות דבש

  3. 1 כף אבקת פיסטוק של ספירולייף

  4. 1 כף מחית פיסטוק

לתוספות:

  • זרעי צ׳יה

  • קקאו ניבס מתוק של ספירולייף

  • פיסטוק גרוס

  • פטל טרי

אופן הכנה:

  • שכבת הפטל - שמים את כל הרכיבים במיכל בלנדר וטוחנים למחית חלקה.
  • שכבת הפיסטוק - שמים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים היטב.
  • הרכבת הסמוזי בול - מצפים צלחת בשכבת פטל, מעליה שכבת פיסטוק ושוב שכבת פטל
  • קישוט - מפזרים את התוספות מעל - זרעי צ׳יה, קקאו ניבס, פיסטוק גרוס ופטל טרי.

טיפים:

  • אבקת אגוז פיסטוק היא דרך נוחה וטבעית להפיק את המירב מאחד האגוזים האהובים עלינו – בצורה מרוכזת ונוחה לשימוש, שמשתלבת נהדר עם מגוון רחב של משקאות, שייקים ומאפים.

  • אפשר לפזר מעל גם אגוזים שאוהבים/שוקולד צ׳יפס


אגוז פיסטוק | אבקה

הפיסטוק עשיר בחלבון איכותי, סיבים תזונתיים, ויטמינים מקבוצת B, ויטמין E ומינרלים חשובים כמו מגנזיום, אשלגן וברזל. מסייע לחיזוק מערכת החיסון, אנרגיה יומיומית גבוהה, למירה על בריאות הלב וכלי הדם ותחושת שובע ממושכת שתורמת גם לירידה במשקל. 

 

שרה שבאבו

מפתחת מתכונים, אמא ל-5, ארבעה בנים ונסיכה אחת.
יוצרת תוכן וצלמת

צפית לאחרונה