נגיסי שוקולד סופר-פוד

שוקולד קקאו נא

מתכון הסופר פוד שהילדים לא מפסיקים לזלול באדיבות הלקוחה היקרה גילי שפיגל

מצרכים:
400 גרם תמרים מג’הול אורגניים מגולענים
2 כוסות אגוזי מלך
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה:
לטחון במעבד מזון את האגוזים עד לפרורים דקים, להוסיף את הקקאו והמלח, להוסיף את התמרים אחד אחד.
כשהתערובת מוכנה משטחים אותה על תבנית אפיה ריבועית קטנה, מרופדת בנייר אפיה.
שתי אפשרויות לציפוי:
1. להמיס 50 מטבעות עיסת קקאו 100%, יחד עם 3 כפות שמן קוקוס לערבב היטב ולהוסיף חצי כפית אבקת פרי הנזירים
2. להכניס לפריזר לחצי שעה, להוציא, לחתוך לריבועים קטנים ולפזר אבקת קקאו נא לפני ההגשה.
צפית לאחרונה