סמוזי בול שכבות פטל ופיסטוק

הארוחה המושלמת שבא לכם משהו מפנק ומתוק אבל עדיין מפוצץ בערכים תזונתיים.
מצרכים ל-2 מנות - שכבת הפטל:
-
1 בננה
-
3 תותים
-
10 יחידות פטל
-
1 כף אבקת פטל של ספירולייף
-
1 תמר
- 1//2 כוס חלב (שיבולת שועל/סויה/שקדים)
לשכבת הפיסטוק:
-
200 גרם יוגורט
-
2 כפות דבש
-
1 כף אבקת פיסטוק של ספירולייף
- 1 כף מחית פיסטוק
לתוספות:
-
זרעי צ׳יה
-
קקאו ניבס מתוק של ספירולייף
-
פיסטוק גרוס
-
פטל טרי
אופן הכנה:
- שכבת הפטל - שמים את כל הרכיבים במיכל בלנדר וטוחנים למחית חלקה.
- שכבת הפיסטוק - שמים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים היטב.
- הרכבת הסמוזי בול - מצפים צלחת בשכבת פטל, מעליה שכבת פיסטוק ושוב שכבת פטל
- קישוט - מפזרים את התוספות מעל - זרעי צ׳יה, קקאו ניבס, פיסטוק גרוס ופטל טרי.
טיפים:
-
אבקת אגוז פיסטוק היא דרך נוחה וטבעית להפיק את המירב מאחד האגוזים האהובים עלינו – בצורה מרוכזת ונוחה לשימוש, שמשתלבת נהדר עם מגוון רחב של משקאות, שייקים ומאפים.
-
אפשר לפזר מעל גם אגוזים שאוהבים/שוקולד צ׳יפס

אגוז פיסטוק | אבקה
הפיסטוק עשיר בחלבון איכותי, סיבים תזונתיים, ויטמינים מקבוצת B, ויטמין E ומינרלים חשובים כמו מגנזיום, אשלגן וברזל. מסייע לחיזוק מערכת החיסון, אנרגיה יומיומית גבוהה, למירה על בריאות הלב וכלי הדם ותחושת שובע ממושכת שתורמת גם לירידה במשקל.